U zadnje vrijeme, imala sam, prema mom shvaćanju, strašnih problema s tenom. Koža mi je poludila, dobila sam puno sitnih prištića koje sam naravno mooorala raskopat (nekad bi si prste zalijepila za dlanove, samo da ne mogu kopat po licu), i od svakog sitnog prištića napravila crveni krater koji se pretvori u modricu pa flekicu koja nikako ne zaraste.


Da se razumijemo, uvijek bih imala nekoliko sitnih prištića koji bi izbili u vrijeme PMSa, ali bi se i povukli nakon kratko vremena. Ovo što mi se nedavno događalo je bilo strašno, prištić do prištića po čelu i obrazima. Na svu sreću sam našla rutinu njege koja mi odgovara, tako da trenutno imam brdo flekica koje zarastaju i sporo prolaze, ali barem nema toliko novih gadosti.


Kakva god bila, ne sramim se svoje kože :) Zato sam i odlučila staviti slike prije i poslije šminke :)
 

Moj najdraži MAC Face&Body C1 puder je oksidirao u pretamnu boju za moj ten, tako da ga nisam previše koristila. Draga Biberlee mi je ispunila želju i uzela mi MAC Face&Body u nijansi White, koji se može naći samo u MAC Pro dućanima, a namijenjen je mućkanju s ostalim F&B nijansama. Smućkala sam si pravu nijansu i odlučila da sam previše zapostavila MAC Ruby Woo i cijeli look bazirala na neutralnim očima i Ruby :)


Prvo moja faca bez šminke, ali dobro nasaftana Green Girl serumom kojeg obožavam:





Snjeguljičasti look :)

  











Sve korišteno nalazi se na slici:





Totalno nepovezan post, ali ionako ne čitate tekst, nego gledate slike, zar ne? :D


Do slijedećeg puta,
Nic :*





All images and content, unless stated otherwise, belong to me (Nic).
So don't be a dick and steal them.
If you do, I hope a wrath of thousands burning demon suns rain upon you.
Have a great day.
Powered by Blogger.