Ozotic Pro 513

/
5 Comments

Kao i ljepotan iz prošlog posta, Ozotic pro lakovi su prije otprilike dvije godine zaludili blogosferu.
Ozotic dolazi iz Australije, ispravite-me-ako-griješim, proizvodio ih je Picture Polish, gdje su se mogli i kupiti. Osobno sam slinila nad njima, ali s obzirom da je su sami lakovi koštali oko 12tak dolara, uz skupu poštarinu, nikad nisam poduzela ništa da ih pridodam svojoj kolekciji.

U međuvremenu su se Ozotic lakovi prestali proizvoditi, ali slične boje se mogu naći među Colors by llarowe i ILNP kolekcijama. 

Prije nekoliko tjedana sam vidjela da se prodaje Ozotic pro 513 i zgrabila ga isti čas. Razmišljala sam punih 30 sekundi treba li mi ili ne i odlučila da moram imati barem jednog Ozotica. 

Ozotic pro lakovi dolaze u bočicama od 16 ml i napravljeni su u Australiji. To je otprilike sve što znam o njima jer ih više skoro nigdje pa nema, ali posjetite Llarowe i ILNP i naći ćete (skoro pa) iste nijanse svih Ozotica.

Nalakirala sam dva sloja Ozotica, preko jednog sloja essence učvrščivača i preko svega stavila jedan tanki sloj Sally Hansen Insta-Dry nadlaka, za brzo sušenje i pola sata iza pošla na spavanje. S obzirom da su holo lakovi malo pipaviji od ostalih lakova, slojevi se nisu osušili brzo koliko sam naviknula, tako da sam se ujutro probudila sa malo zgužvanim lakom (nadam se da se to na slikama ne vidi pretjerano).

Naravno da nije bili ni trunke sunca dan nakon lakiranja, kad mi je manikura bila svježa i kad nisam imala nikakvih oštećenja. Na tmurnom, oblačnom danu, Ozotic 513 izgleda pomalo sivkasto ljubičastom nije ružan, ali nije poseban.

Ozotic pro 513 (in shade)


Ozotic pro 513 (in shade)


Četiri dana iza osvanuo je sunčan dan gdje je Ozotic pokazao svoju pravu holo ljepotu, a začudo se izvrsno uspio održati na noktima. Moje iskustvo s holo lakovima je da su jako lijepi, ali da traju maksimalno dva dana prije nego krenu otpadati u komadima (GOSH Holographic, tebe gledam). S Ozoticom, još je uvijek sve na mjestu :)

Znam da svi čekate slike prave holo ljepote, tako da slijedi picture spam :D
Ta-da:Prekrasno, zar ne? :)

Znam da neki ljudi ne vole holo lakove (Lee, na tebe mislim :D ), ali ja ih obožavam :)
Jeste li vi više pro ili contra holića? :)

Koji vam je najljepši holo lak ikad? Dajte mi inspiraciju za shopping (kao da mi treba :D) Za kraj, ostavljam vas sa dvije slike moje jutarnje rutine tj. ono što prvo napravim nakon buđenja: gnjavljenje psetanca :)
:*
Nic


You may also like

5 comments:

 1. obožavam! najljepši su mi holići iz china glaze omg kolekcije
  pesonjaaaaa :)

  ReplyDelete
 2. Imaš tako krasne holo lakove :D

  ReplyDelete
 3. Awwww... Sorry, ne mogu komentirati lak jer su mi ove slike na kraju posta, a i čupavi akter, pa zajedno awwww <3
  Jel' se kuži da volim pse? :)

  ReplyDelete
 4. Meni je lak baš lijep. A slike s pesekom su zakon! :)

  ReplyDelete
 5. awwww, Sam <3
  što se laka tiče, i sama imam jedan Ozotic, volim ga mučo.

  ReplyDelete

All images and content, unless stated otherwise, belong to me (Nic).
So don't be a dick and steal them.
If you do, I hope a wrath of thousands burning demon suns rain upon you.
Have a great day.
Powered by Blogger.