MAC Paint pot Painterly

/
6 Comments
Follow my blog with Bloglovin

Još samo dva dana i bježim na godišnji :)

Jedva čekam odraditi sutrašnji dan, pozavršavat sve na poslu, pozdravit kolege uz prigodni "So long suckers, I'm outta here" (naravno unutarnjim glasom, ipak ne bih htjela otkaz) tako da do petka uvečer već u dečkovom zagrljaju kišam noge u moru uz zalazak sunca i bacanje loptice mom "morskom psetu" :D

No, do petka sam vam dužna dvije recenzije o kojima sam pričala na facebook pageu. Prvi na redu je MAC paint pot u nijansi Painterly.

Kada je kolegica s posla otišla na poslovni put u Bruxelles, pitala me treba li mi išta iz MAC-a, s obzirom da svejedno mora poći radi sebe. Ko iz topa sam joj rekla da mi uzme MAC paint pot Soft ochre, koji je savršen za sve žutokošće, poput mene. Za svaki slučaj sam je uputila da, ako nema Soft ochre, i Painterly dolazi u obzir :)Tjedan dana iza, dobih ovu relativno skupu teglicu. U Belgiji, MAC Paint pot košta 19  tj oko 150kn, što i nije baš mala cijena. Sva sreća pa vrijedi svake kune :)

Paint potovi su visokopigmentirana kremasta sjenila koja su vrlo dugotrajna kad se osuše. Soft ochre (žućkasta) i Painterly (roskasta) se najčešće koriste kao baze za sjenila.


 


Kao što ste mogli primjetiti, koristim isključivo Art Deco bazu za sjenila, koja svoj posao obavlja savršeno. No, nakon godina korištenja, ipak sam se zaželjela malo promjene :)
Za razliku od AD baze, MAC ne isušuje kapke. Zahvaljujući svojoj kremastoj teksturi, lijepoj mazivosti i dobrom prijanjanju za kožu, sjenila se divno blendaju i ne nakupljaju u pregibu.

Naravno, ako imate premasne kapke, vjerovatno vam MAC paint pot neće biti dovoljno dobar. Moji kapci su relativno normalni, a uz MAC mi je sjenilo izdržalo skoro bez micanja jaaako dugo (zadnja slika).

Na donjim slikama možete vidjeti swatcheve samog Paint pot-a. Lijevo je teški nanos, a desno lagani nanos.Što je recenzija baze za sjenila, bez sjenila na bazi? 
U nastavku možete vidjeti koliko Painterly dobro radi svoj posao pojačavanja pigmentacije sjenila.
Sva sjenila su lagano nanešena kistom, jedan do dva puta.
Krasno, zar ne? :)


Slika ispod dokazuje da je look uz Painterly i smeđa sjenila iz Sonia Kashuk palete, postojan i nakon punih 16 sati nošenja po vrućem danu. Naravno nije tako lijepo izblendan kao ujutro prije nego sam išla na posao, ali sjenila relativno stoje na mjestu  :)

Imate li neki od drugih nijansi Paint potova?
Koju bazu za sjenila koristite i kako vam drži sjenila?

Toliko od mene večeras :)
Sad zasluženo idem nastaviti maraton pete sezone Buffy :)

Puno pozdrava :*
Nic


You may also like

6 comments:

 1. BAs je super. Odlicna je slika sa senkicama koje idu preko nje i na cistoj kozi. :) Ja imam Artdeco bazu i ona je meni super. Sve sto sam na njoj mazala stajalo je ceo dan bez ikakvog mrdanja, cak i posle treninga gde se cela preznojim.

  ReplyDelete
  Replies
  1. puno hvala :*

   Art deco sam i ja koristila jako dugo, ali sam se zaželjela malo promjene :)

   Delete
 2. Ja imam soft ochre, ali ovaj mi je dugo na WL, i taman zaboravila na njega i eto tvog posta :D

  ReplyDelete
 3. Nisam još isprobala paint potove ali definitivno ću si uzet jedan pri sljedećoj MAC kupovini...a tebi ugodan, zasluženi odmor, i molim te prenesi moru poruku da mu i ja stižem brzo :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hvala na lijepim željama, bilo je krasno :)
   nadam se da je i tebi bilo super :)

   Delete
 4. Ja nemam :( Ali želim što više MAC proizvoda, nadam se da će rođaci iz Amerike uslišiti moje želje i ubrzo doći :D
  Želim ti da se lijepo provedeš na moru i da iskoristiš svaki trenutak!

  ReplyDelete

All images and content, unless stated otherwise, belong to me (Nic).
So don't be a dick and steal them.
If you do, I hope a wrath of thousands burning demon suns rain upon you.
Have a great day.
Powered by Blogger.