ItGirl & Clarins radionica

/
6 Comments
U četvrtak sam bila na radionici za blogerice koju je ItGirl Dubravka organizirala u suradnji s Draganom Dilparić iz Everet Grupe, distributerima mnogih jako poznatih kozmetičkih marki.

Na ItGirl portalu već možete pročitati potpuni izvještaj, a ja vam donosim post s puno slika i Clarins stvarčicama koje su mi zapele za oko :)

Clarins druženje zamišljeno je kao radionica gdje će blogerice prvo skinuti svu šminku, hidratizirati kožu Clarins preparativom i zatim mackati se do mile volje sa divotama koje su nas čekale na stolu.


Prvi korak je bilo divljenje izlošcima :D
Everet je, osim za Clarins, zastupnik i mnogih drugih brendova, poput Kaneba, Shiseida, Collistara, La Prairie, Pupe i ostalih zvučnih imena, tako da se nisam mogla prestati diviti policama koje su bile prepune kozmetičkih divota.





Na stolu su grupirani testeri svih Clarinsovih proizvoda čekali da navalimo na njihovo isprobavanje.
Tako lijep prizor se morao slikati iz svih kutova.




S obzirom da sam imala samo očnu šminku, dohvatila sam se blazinica i dvofaznog odstranjivača za šminku na očima i uhvatila se posla. Lice sam očistila zelenim odstranjivačem šminke s gornje slike, umila se i potom hidratizirala lice Clarins Double serumom, koji se jako brzo upije u kožu, koja je spremna za daljnje nanošenje preparata.



Posegnula sam i za Clarins kremom za lice te okoočnim balzamom koji se brzo upio i hidratizirao moje ogromne podočnjake (nakon cijelog dana na poslu, čudi me što putem ne strašim malu djecu podočnjacima).




Dok se sve to upijalo, bacila sam oko na Clarins BB kreme, koje dolaze u tri nijanse. Mislim da bi uskoro trebala izaći i četvrta, najsvjetlija nijansa #00.






Nažalost, nijansa #01 je bila pretamna za moje lice, tako da sam se bacila u potragu za svjetlim žutim puderom. Odabrala sam Everlasting foundation u nijansi 108 Sand, koja je druga po redu nijansa.
107 mi je bila prebreskvasta za moju kožu te je 108 završio na licu.
Pod svjetlom u prostoru, činilo mi se da je malo pretaman, ali kad sam se doma gledala, nije bilo velike razlike između lica i vrata.
Formuliran je za kožu sklonu mašćenju i trebao bi izdržati i do 15 sati.



Moja koža je relativno normalna, sa dehidriranim područjima, tako da se s ovim puderom i nije najbolje složila. Kratko nakon nanošenja, imala sam dojam da mi je istaknuo sve nepravilnosti na koži, a pogotovo mimičke bore na čelu.
Na zadnjoj slici možete vidjeti da je loše sjeo na područje kože uz donju čeljust, koje mi je malo dehidrirano.
Vjerujem da bi mogao biti jako dobar za masnu kožu, ali za moju nije.


U oko su mi zatim upale pastelna i ljubičasta paleta, tako da sam odmah na kapke nanijela bež nijansu iz pastelne i najtamniju nijansu iz ljubičaste te potegnula crtu uz gornje trepavice divnom ljubičastom Kajal olovkom.



Dobile smo na korištenje netaknute mini testere Clarins Instant definition maskare, u koju sam se zaljubila.
Maskara ima gumenu četkicu sa skraćenim krajem, koji pokupi taman dovoljno maskare da fini produlji trepavice pri unutarnjem rubu kapka, ali da ih ne zacementira maskarom. Jako mi se svidjelo što maskara divno raščešlja trepavice, naglasi svaku posebno i produlji ih u nebesa :)
Uzela sam sa sobom testerić koji sam koristila na radionici, tako da ću je još isprobati i donijeti vam kompletniju recenziju.

Inače ne volim olovke za obrve, naviknula sam se na popunjavanje sjenilom, ali Clarins olovka za obrve u nijansi 02 Light brown se čini savršena za moje obrve.
Predivno se nanosi i nije premekana, tako da dopušta povlačenje finih tankih crtica na području obrva.




Za obraze sam odabrala rumenilo u nijansi Miami pink, koje im je dalo lagani roskasti odsjaj.



Pri početnom razgledavanju divota koje su nas dočekale, u oči mi je upao jedan šljivasto berry ruž, tako da je on morao biti kao točka na i mog Clarins looka.




Ako me pratite, znate da obožavam mat ruževe. Nažalost nisam njih uspjela pronaći kod Clarinsa te sam malo tužnjikavo namackala Clarins Joli rouge u nijansi Royal plum.
Razočaranje je ubrzo zamijenilo divljenje jer je Royal plum jako fino hidratizirao moje napaćene usne te se zadržao i do dva sata iza nanošenja, kad je malo izblijedio te je više nalikovao na lip stain.





Slijedi slika Clarins looka, tri sata nakon nanošenja, kad sam došla doma i nekako uhvatila lice mobitelom, prije nego sam oprala šminku s face i skljokala se u krevet.

Umorna Nic je umorna

Final verdict? Oduševljena sam Clarinsom, a pogotovo maskarama :)
Za kraj želim zahvaliti Dubravki i Dragani što su me pozvale na ovo krasno druženje i upoznavanje s Clarinsom :)

Ispričavam se na pravopisnim pogreškama, ako uzmem još pet minuta na iščitavanje teksta, pseto će me zatuć, odavno sam prekoračila termin za večernju šetnju :D
Uz jutarnju kavu namjeravam sve iščitat te popravit tekst :)

Imate li iskustva s Clarins proizvodima? Jeste li isprobale njihove maskare?
Uskoro će mi rođendan pa moram malo podebljat moju wishlistu :D

Laku noć :*
Nic




You may also like

6 comments:

  1. Predivno druženje, još divniji proizvodi! Zbilja krasote i ne bih znala odakle krenuti :-) Zavidim vama zagrebačkim blogericama :durica: :-)

    ReplyDelete
  2. Ovaj Royal plum ti predivno stoji! ...i ova ljubičasta sjenila baš fino izgledaju...nego jadna baš se vidi na fotki da ti se oke sklapaju :)))

    ReplyDelete
  3. Bilo nam je jako lijepo :D ... btw, još jednom hvala za gumicu za kosu :D.

    ReplyDelete
  4. Predobar tekst... bila sam ljubomorna vec na prepricavanja drugog dana, no ovaj pogled na ruz.... jedva cekam sljedeci susret sa zracnom lukom Zagreb.. vjeruj da cu ga potraziti... i slazem se s gore navedenim.. predobro ti stoji...

    ReplyDelete

All images and content, unless stated otherwise, belong to me (Nic).
So don't be a dick and steal them.
If you do, I hope a wrath of thousands burning demon suns rain upon you.
Have a great day.
Powered by Blogger.