New in: Catrice It Pieces Fall/Winter 2014

/
10 Comments
Today I went to Mueller in search for a face brush (the kind for face cleaning, poor man's clairsonic) when I stumbled upon a new Catrice limited edition/new range for Fall/Winter 2014. Lately, I haven't been very impressed by Catrice and Essence LEs, but I immediately fell in love when I saw this one.

Danas sam pošla do Muellera po četku za lice (tj. za čišćenje lica, clairsonic za siromašne) kad sam naletila na novu Catrice limitiranu kolekciju/izbor novih proizvoda iz stalne postave za jesen/zimu 2014. U zadnje vrijeme nisam baš nešto oduševljena Catrice i Essence limitiranim kolekcijama, ali sam se u ovu zaljubila na prvi pogled.





You can go to Catrice webpage and see the whole It Pieces Fall/Winter 2014 range, but I had to control myself and picked the most beautiful pieces.

Možete otići na Catrice stranicu i viditi sve proizvode iz It Pieces Fall/Winter 2014 ali sam se morala suzdržati i uzeti samo one najljepše komade.




Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance (what a mouthful) 05 Plum Fiction (11 ml/ 27ish kn) is a beautiful glitter purple polish. I haven't tried it yet, but is looks really nice in the bottle.

Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance (what a mouthful) 05 Plum Fiction (11 ml/ oko 27 kuna) je predivni šljokičavi rozo/ljubičasti lak za nokte. Nisam ga još isprobala, ali je krasan u bočici.



Catrice Velvet Matt Eyeshadows (3.5 g/34ish kn)according to their website "Thanks to their silky, highly pigmented formula, the Velvet Matt Eyeshadows practically melt with your skin to create a radiant look." And I really can't put it better myself. They really are smooth and silky. I still have to try them on my lids, but without a doubt they will look great. 

Catrice Velvet Matt sjenila (3.5 g/oko 34 kuna) su na njihovoj stranici opisana ovako: "Thanks to their silky, highly pigmented formula, the Velvet Matt Eyeshadows practically melt with your skin to create a radiant look." Ne znam kako ih bolje opisati, nego kao savršeno mekane i svilenkaste. Još ih moram isprobati na kapcima, ali ne sumnjam da će izgledati divno.

010 Vanillaty Fair and 040 Al Burgundy

010 Vanillaty Fair and 040 Al Burgundy (no primer,dry application/bez baze, suha primjena)

010 Vanillaty Fair and 040 Al Burgundy (no primer,dry application/bez baze, suha primjena)

Did you buy anything from this collection?
Jeste li ugrabili išta od ove kolekcije? 

Love,
Nic




You may also like

10 comments:

  1. Bok, bok :) mali prijedlog - da li bi mogla promijeniti boju hrvatskog dijela posta jer ful je naporno za čitati? Inače, sve super. Drago mi je da si se vratila i željno očekujem nove postove :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potpisujem Katarinu :) Inače, divan lak i ovo tamno sjenilo, svakako ću pogledati ove proizvode ;)

      Delete
    2. Nadam se da je sad bolje :) Hvala na prijedlogu :)

      Delete
    3. Puno bolje :)

      Delete
  2. Lak je divan a i sjenila baš mame na probavanje zbog svoje teksture :)

    ReplyDelete
  3. kako su lijepa ova sjenila, nadam se samo da ce doci i kod nas, nemamo nigdje dupli stalak :/

    ReplyDelete
  4. lak mi se čini odličnim i sjenilo Al burgundy xD

    ReplyDelete
  5. ajme, meni je ovo burgundy sjenilo savršeno *.*

    ReplyDelete

All images and content, unless stated otherwise, belong to me (Nic).
So don't be a dick and steal them.
If you do, I hope a wrath of thousands burning demon suns rain upon you.
Have a great day.
Powered by Blogger.