Kryolan's red beauty

/
10 Comments
Hello :)

Long time, no siege :D

Prošla su i ta dva tjedna, a mene evo nazad. New and improved Nic, koja će težiti objavi barem dva posta tjedno, jer imam toliko krasota koje želim podijeliti sa svijetom, a nikako da to i učinim.
Mali problem je što mi inspiracija za postove dolazi kad radim neke random stvari, npr. kad hodam gradom ili kad se tuširam. Možda da kupim diktafon? :D

Danas je na tapeti jedna krasota koja čeka red već skoro dva mjeseca, ljepota koju sam dobila na Kryolanovom RED ALERT eventu :)

The two weeks (and some more) are gone, and here I am, at last. new and improved Nic, who will strive to publish at least two blogposts per week, because I have so many beautiful things I want to share with the world, and so little time.
The problem is, inspiration hits meat the most inconvenient times, when I'm taking a walk or when I'm in the shower. Maybe I should buy a dictaphone? :D

Today I want to show you one beauty that's been waiting its turn since February, a little present I got at the Kryolan RED ALERT blogger event.




Bilo je super i baš cool družit se s kolegicama blogericama u "radnom" okruženju. Vjerujem da ste pročitale sve o tom eventu na drugim blogovima čije su vlasnice ažurnije i imaju malo veći osjećaj dužnosti i aktualnosti od little ol' me, tako da vas neću gnjavit s opisima kako nam je bilo divno, kako smo se zezale i uvalile prste u apsolutno sve što su nam krasne cure iz Kryolana donijele u showroom.
Molim lijepo da kliknete na ovaj link koji će vas odvesti na album na facebok pageu bloga. S obzirom da mi je aparat otkazao poslušnost i bila sam osuđena na slikavanje mobitelom u poluosvjetljenom prostoru te takve slike ne želim stavit na blog.

It was very great and cool hanging out with my blogger colleagues, in the "working" environment. I believe you already found out everything there is to know about the event from their blogs, so I won't bore you with descriptions of how awesome it was.
Now I urge you to go to this link that will take you to the photo album on the Facebook page of my blog, that contains photos from this event. Considering my camera didn't want to cooperate, I had to take photos with my Iphone in the poorly lit space, and those photos I don't want on my blog. 





Daklem...
Kryolan LCP650 je ruž za kojeg u Kryolanu kažu da je najsavršeniji crveni ruž na svijetu, nijansa koja pristaje svim podtonovima i njihova najprodavanija nijansa.
Nažalost nisam bila u stanju isprobati ga na usnama te ne mogu pričati o trajnosti, ali zato ću vam pokušat dočarat nijansu.

Sooo...
At Kryolan, they say that LCP650 is the most perfect red lipstick in the world, a shade of red that suits everyone, no matter the undertone, and it's their bestseller.
Unfortunately, I wasn't able to test it on my lips, so I can't describe how durable it is, but I'll try to show you it's shade.


Kryolanovi ruževi dolaze u srebrnoj plastičnoj kutijici te sadrže 4 grama. Rok upotrebe je 24 mjeseca od otvaranja, a napravljeni su u Njemačkoj. Kryolan nije baš maštovit u davanju imena svojim proizvodima, tako da je ova ljepota nazvana LCP650. Nećemo im to uzet za zlo jer ni Seven of Nine nema baš inovativno ime, pa je svejedno prekrasna.

Kryolan lipsticks are packed in silvery plastic container and their weight is 4g. Their expiry date is 24 months from the day of opening, and they are made in Germany. Kryolan is not the most imaginative brand when it comes to names, so this beauty is called LCP650. I don't really mind, because Seven of nine doesn't have a very innovative name, and she is beautiful, nonetheless.



Kryolan se ponosi činjenicom da svu pozornost usmjeravaju na sadržaj i kvalitetu, a ne formu, tako da možete biti sigurni da se u sterilnom, uniformnom pakiranju nalazi kvaliteta u koju se veoma isplati uložiti, pogotovo ako ste profesionalni vizažist.
Uz cijenu od 75kn, grijeh je novce bacati na loreale i maksfaktore :mudri:

LCP650 je crvena koja vuče više na toplo nego na hladno. Većina kaže da je neutralna, ali ja baratam samo toplo/hladno relacijama, nisam još svladala neutralne :D


Kryolan is proud by the fact they are paying all of their attention to the content and quality, and not to the form, so you can rest assured that the sterile, uniform packaging contains a very high quality product worth your money, especially if you are a pro MUA.
With the price of 10 EUR, it is really a shame to throw your money to loreals and maxfactors.

LCP650 is a red that is more warm than cool. Most people say it's a true neutral, but I'm stupid for neutrals so I stick to the warm/cool :D 


Tekstura ovog ruža je bogata i kremasta, lagano se nanosi i već nakon jednog poteza ostavlja krasno pigmentirani premaz. Osobno ga nisam istestirala na usnama (glupi zdravstveni problemi mrnjfgmnj -.- ), ali BeautyAndSweets kaže da je njoj poprilično dugotrajan.

Texture of this lipstick is rich and creamy, it is easily applied and after one swipe it leaves a really great pigmented swatch. I personally couldn't test it on my lips (stupid health problems mrnjfgmnj -.- ), but BeautyAndSweets says it is really longlasting.



Usporedila sam ga s Illamasqua Encounter ružem, jer su mi se učinili jaaaaako slični. Ipak je Illamasqua mlađa sestra Kryolana, tako da je moguće da imaju dosta identičnih nijansi. Čak su i mirisom slični.

I compared it with Illamasqua Encounter lipstick, because it seemed to me they are pretty similar shades of red. After all, Illamasqua is Kryolan's baby sister, so it is possible they have a lot of similar shades. They even smell alike. 
L:Kryolan LCP650 ; R:Illamasqua Encounter



Lijevo je LCP650, a desno Encounter. Kryolan je sjajniji i kremastiji od potpuno mat Encountera, koji ima više suhu teksturu. Po nijansama su tu negdje, Encounter je za mrvicu svjetliji od Kryolana.

Left is LCP650, and on the right is Encounter. Kryolan is creamier with more sheen to it, and Encounter is completely matte that has a dry texture. They are pretty similarly coloured, with Encounter being a smidge lighter than Kryolan.



Nakon testa razmuljavanjem dobijemo ovo:
After the smudging test, this is what we are left with:

L:Kryolan LCP650 ; R:Illamasqua Encounter


Moj konačan sud je da ako pokušavate ne skupljat slične nijanse, mislim da vam ne trebaju ovisi o teksturi koju preferirate i cijeni koju ste spremni odvojiti (Illamasqua ruževi su duplo skuplji od Kryolanovih).
Ako jako volite crvene ruževe, zašto već nemate oba? :D

If you are trying to refrain from buying the similarly coloured lipsticks, than I believe you don't need both of them, and it depends on the texture of choice, and the price you are wiling to pay (Illamasqua lipsticks are twice the price of Kryolan).
If you are really into red lipsticks, why don't you already have both of them? :D




Osobno sam oduševljena Kryolanom u cjelini te se prvom prilikom vraćam po barem još jedan ruž, Kryolan L11...tko bi rekao da mi je ljubičasti ruž zapeo za oko :D
Personally, I love Kryolan and I'm going there as soon as possible to buy myself at least one more lipstick, Kryolan L11... who would've guessed the purple one caught my eye :D

Kao i Ilamasqua, Kryolanovi proizvodi nisu testirani na životinjama, a njihove proizvode možete kupiti u dućanu u Zagrebu, u Brozovoj ulici broj 36/2, radnim danom od 8-17h.



Kryolan doesn't test on animals and they are available in Croatia, Zagreb, Brozova 36/2, work days 8-17h.

Jeste li isprobali Kryolan kozmetiku?
Imate kakve preporuke, koji su must-have proizvodi? :)

Have you tried Kryolan cosmetics?
Do you have any reccomendations for me, some of their must-haves? :)



Thank you for reading,
Nic






You may also like

10 comments:

  1. A to je ljepotan kojeg sam strpljivo čekala od jučer :)))) divan je *__* Ambalaža dosta jednostavna, ali meni ambalaža ruževa ionako ne znači nešto pretjerano ... Po tom pitanju više seciram parfeme hehehehe ... krasna nijansa i def bih rekla da je to još jedna nijansa crvenog ruža kojeg jednostavno mooraš imati :blush: <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Indeed, krasan je :)
      Kad dođeš u Zg, vodim te do Kryolana ;)

      Delete
  2. Puno čitam o njihovoj kozmetici, ali sama nisam još ništa probala. No, ambalaža mi se nikako ne sviđa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lako se pređe preko izgleda ambalaže, kad dobiješ tako dobar proizvod :)

      Delete
  3. imam L11, savršen je :D dupe za Kontrol ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da nije dupe, ali da su dosta slične nijanse :)
      Imam Kontrol, ali planiram poći i po L11 što prije :D

      Delete
  4. Nevjerojatno mi je da su im ruževi ovako povoljni :) krasna nijansa, crvenih nikad dovoljno :zubo:

    ReplyDelete
  5. Predivan je <3

    Mogu misliti kako tebi divno stoji :)

    ReplyDelete

All images and content, unless stated otherwise, belong to me (Nic).
So don't be a dick and steal them.
If you do, I hope a wrath of thousands burning demon suns rain upon you.
Have a great day.
Powered by Blogger.