HITS Phenomena: Moonbow

/
7 Comments
Danas vam predstavljam jedan od najljepših lakova u svojoj kolekciji :)

HITS lakovi su prije otprilike dvije godine iz Brazila ušli na velika vrata na blogove iz cijelog svijeta. Predivnih boja, holo/multikrom/glitter/flejki ljepote imaju ponešto za svakoga.

Osobno obožavam multikrom lakove, kad vidim presijavanje boja na svojim noktima, osjetim se ko tele koje bulji u šarena vrata. Doslovno se mogu zabavit tako da pet minuta buljim u nokte i prelijevanje boja :D

HITS Moonbow je od mene napravio svraku koja si je stalno gledala u šljaštenje svojih noktiju, čak sam i prijateljicama tulila kako su mi krasni nokti i "Je li tako da je diiiiiivan lak? :crazyeyes:", što inače nemam naviku raditi, jer pokušavam držati svoj blogersko-kozmetoholičarski i osobno-poslovni život razdvojenim :D

HITS lakove možete nabaviti s Ninja polish i Llarowe on-line shopova, po cijeni od 6.50-7.00$ uz poštarinu koja na Ninja polish iznosi oko 10$. Malo previše, ali ako kupujete više komada i shvatite da ovih ljepota nema nigdje kod i blizu nas za kupiti, isplati se.

HITS Phenomena je kolekcija HITS lakova koja se sastoji od četiri laka koja sadrže multikrom sitni glitter u prozirnoj bazi: Afterglow, Air Glow, Borealis  i moj favorit, Moonbow.

HITS Moonbow je 3free lak, što znači da ne sadrži formaldehid, toluen ni dibutil ftalat, a dolazi u bočici od 6ml, što je jedina loša stvar jer se relativno brzo troši. Nakon dva mazanja po dva sloja, potrošila sam malo manje od trećine bočice. Sva sreća što imam još jedan za zalihu, inače bih počela paničarit.

S obzirom da su guste mikrošljokice uronjene u prozirnu bazu, HITS Phenomena lakove najbolje je koristiti preko nekog tamnog laka. Moj izbor je bio jedan od mojih najdražih tamnih lakova, Chanel Vendetta (ne volim inače Chanel lakove i mislim da su jaaaako precijenjeni, ali ovaj je apsolutna iznimka, brzo se suši, predivno pokriva u dva sloja i traje relativno dugo na noktima, a uspjela sam ga dobiti za 50tak kn, što je apsolutni plus :D )

essence učvrščivač (bazni lak), Sally Hansen Insta-dry nadlak, Chanel Vendetta (dva sloja), HITS Moonbow (dva sloja)


Ispričavam se na mutnoj slici, ovo je jedina gdje sam poslikala sve lakove koje sam koristila, a da valja barem otprilike.


Slijedi jako puno slika laka u svim mogućim pozama i osvjetljenjima. Nažalost, nijedna slika ne može dočarati njegovu stvarnu ljepotu i presijavanje šljokica u plavo-zeleno-brončano-rozo-ljubičastim tonovima i pri najslabijem osvjetljenju.















Kad je ovako divan na slikama, samo zanislite kako je krasan uživo <3 p="">
Neke od vas su ga uspjele vidjeti na Beauty Blog danu, gdje sam ga nosila u baš ovoj kombinaciji, s Vendettom, a u akciji ga možete vidjeti na na slici koju sam objavila na Facebook stranici bloga.

Kako vam se sviđa HITS Moonbow? :)
Imate li možda neki drugi HITS lak? 
Ja si definitivno slažem wishlist za slijedeću narudžbu, ali se ne mogu odlučiti za samo nekoliko :D

Puno pozdrava,
Nic :)


You may also like

7 comments:

  1. Ajme stvarno je divaaaaan! :) Tereza

    ReplyDelete
  2. Jako efektno izgleda, svidja mi se! Svaka cast na slikama, stvarno si se potrudila.

    ReplyDelete
  3. Nemam pojma sta si pisala u postu jerbo sam ja samo slike vidjela :D
    Rekla sam vec da je divan :D al dosla sam opet napisat..
    Jer...
    je..
    DIVAN <3

    ReplyDelete
  4. ujme, prekrasan je! meni se na fotkama čini kao da su u pitanju 2-3 različita laka, koji dobar efekt!

    ReplyDelete
  5. Fkt je predivan :O Gledala sam po netu i druge Hits lakove, npr holići su im mrakara totalna

    ReplyDelete
  6. genijalan, sinjala sam ga na fotkama s bb day-a <3

    ReplyDelete
  7. Već sam ti napisala na faceu, jedna od boljih manikura koje sam vidjela, jednostavna, a posebna. Obožavam sve što me podsjeća na galaxy :D

    ReplyDelete

All images and content, unless stated otherwise, belong to me (Nic).
So don't be a dick and steal them.
If you do, I hope a wrath of thousands burning demon suns rain upon you.
Have a great day.
Powered by Blogger.